အာလူး ပုဇြန္လုံးေၾကာ္ျပဳလုပ္နည္း

ေပါ့ေပါ့ပါးပါးနဲ႔ အရသာရွိတဲ့ နံနက္စာတခြက္ျပင္ဆင္ဖို႔ အရသာရွိတဲ့ အာလူးပုဇြန္လုံးေၾကာ္ေလးနဲ႔ မိတ္ဆက္ေပးလိုက္ပါတယ္။

ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
အာလူး
ပုဇြန္
ၾကက္ဥ – ၂လုံး
ဆားအနည္းငယ္
ငရုတ္ေကာင္း အနည္းငယ္
ေပါင္မုန္႔ၾကြပ္(ေၾကသြားေအာင္ ေခ်ထားေပးပါ)

ျပဳလုပ္နည္း
ပထမဦးစြာ အာလူးကို ျပုတ္ေပးပါ။ အာလူးျပဳတ္ကို ဆား၊ငရုတ္ေကာင္းထည့္ၿပီး စီးစီးေလးျဖစ္ေအာင္နယ္ထားပါ။ အာလူးနယ္ အနည္းငယ္ကိုယူၿပီး ပုဇြန္တေကာင္ထည့္၍ အလုံးေလးျဖစ္ေအာင္လုံးပါ။

ထိုနည္းအတိုင္း အာလူးမ်ားကို လုံးထားပါ။ ၿပီးရင္ အာလူးလုံးမ်ားကို ေပါင္မုန္႔အေၾကစမ်ားနဲ႔ လူးပါ။ ၾကက္ဥကို ေခါက္ထားပါ။
ဒယ္အိုးကို ဆီအပူေပးၿပီး လူးထားတဲ့အာလူးေတြကို ေႀကာ္ခါနီး ေမႊထားတဲ့ ၾကက္ဥေခါက္ထဲသို႔ ႏွစ္ၿပီး ေၾကာ္ေပးပါ။

ေၾကာ္ၿပီးရင္ေတာ့ အခ်ဥ္နဲ႔ျဖစ္ျဖစ္ ၊ေရေႏြးနဲ႔ ပဲျမည္းျမည္း အရသာရွိတဲ့ အာလူးပုဇြန္လုံးေၾကာ္ကို သုံးေဆာင္လို႔ ရပါၿပီ။

214 Shares
Trend Myanmar Team မွ စီစဥ္တင္ဆက္ေသာ trend.com.mm တြင္ ေဖာ္ျပပါရွိေသာ သတင္းမ်ား၊ သတင္းေဆာင္းပါးမ်ား၊ ဘာသာျပန္ေဆာင္းပါးမ်ားကို မည္သည့္ facebook စာမ်က္ႏွာ ၊ website မ်ားတြင္မဆို ျပန္လည္ကူးယူ ေဖာ္ျပျခင္းကို ခြင့္မျပဳပါေၾကာင္း အသိေပး ေၾကညာအပ္ပါသည္။

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.