မုန္လာဥ ဂင္ခ်ီျပဳလုပ္နည္း

ၾကက္သြန္နီ၊ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ငရုတ္ႏွစ္၊ ဆား၊ငရုတ္ေကာင္းမႈန္႔
ပထမဦးစြာ မုန္လာဥကို လိုခ်င္ေသာပုံစံအတိုင္းလွီးၿပီးေရေဆး၊ဆားျဖင့္နယ္ၿပီး တစ္နာရီခန္႔ ေလာက္ႏွပ္ထားေပးပါ။ ထို႔ေနာက္ၾကက္သြန္ျဖဴႏွင့္ ၾကက္သြန္နီ ကိုပါးပါးႏွီးထားထားေပးပါ။
ဒယ္အိုးထဲသို႔ ဆီ ၃ ဇြန္းခန္႔ေလာက္ ထည့္ၿပီး လွီးထားတဲ့ ၾကက္သြန္ျဖဴေတြကိုထည့္ေႀကာ္ေပးပါ။ ဆားျဖင့္ နယ္ထားတဲ့ မုန္လာဥထဲသို႔ ၾကက္သြန္ေၾကာ္ကို ေလာင္းထည့္ေပးပါ။ ထို႔ေနာက္မွာ ငရုတ္ႏွစ္၂ ဇြန္းခန္႔၊ၾကက္သြန္နီထည့္ၿပီး အရသာကို ျမည့္ၾကည့္ေပးပါ။
ၿပီးေတာ့ ရွာလကာရည္ ၃ ဇြန္းခန္႔ကို ထည့္ၿပီး ေမႊေပးပါ။ အရသာျမည္းစမ္းၿပီးတဲ့အခါမွာေတာ့ ၿပီးျပည့္စုံတဲ့ မုန္လာဥဂင္ခ်ီ တစ္ခြက္ရပါၿပီ။

320 Shares
Trend Myanmar Team မွ စီစဥ္တင္ဆက္ေသာ trend.com.mm တြင္ ေဖာ္ျပပါရွိေသာ သတင္းမ်ား၊ သတင္းေဆာင္းပါးမ်ား၊ ဘာသာျပန္ေဆာင္းပါးမ်ားကို မည္သည့္ facebook စာမ်က္ႏွာ ၊ website မ်ားတြင္မဆို ျပန္လည္ကူးယူ ေဖာ္ျပျခင္းကို ခြင့္မျပဳပါေၾကာင္း အသိေပး ေၾကညာအပ္ပါသည္။

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.