ကုိလက္စထေရာဓာတ္ ေလ်ာ့နည္းေစမယ့္ Low Cholesterol Shake ေဖ်ာ္ရည္

low-cholesterol-shake.jpg

Low Cholesterol shake ဆိုတာ ခႏၶကုိယ္အတြင္း ကိုလက္စထေရာဓာတ္ ပိုမိုနည္းေလ်ာ့နည္းေစတဲ့ အရသာရိွႏွစ္သက္စဖြယ္ ငွက္ေပ်ာသီး၊ လိေမၼာ္သီးနဲ႔ သေဘၤာသီးအေရာအေႏွာ ရိွတ္ေဖ်ာ္ရည္တစ္မ်ဳိး ျဖစ္ပါတယ္။

ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား

အလယ္အလတ္ အရြယ္အစားရိွ လိေမၼာ္သီး (၁) လုံး

အလယ္အလတ္အရြယ္အစားရိွ သေဘၤာသီး ၁/၄ ပုိင္း 

ငွက္ေပ်ာသီး (၁) လုံး

ေရခဲ

လုိအပ္သည့္ပစၥည္းမ်ား

ေယာက္မ

ဖန္ခြက္

သစ္သီးေဖ်ာ္စက္

ျပင္ဆင္ေဖ်ာ္စပ္နည္း

ငွက္ေပ်ာသီးကလြဲျပီး ပါဝင္ပစၥည္းအားလုံး ၾကိတ္ေျခရပါမယ္။ သစ္သီးေဖ်ာ္စက္ထဲမွာ ငွက္ေပ်ာသီးကို အႏွစ္ျဖစ္ေအာင္ ၾကိတ္ေျချပီး ခုနကေဖ်ာ္ရည္ထဲ ေလာင္းထည့္ရပါမယ္။  ဖန္ခြက္ထဲ ေရခဲတခ်ဳိ႕ထည့္ပါ။

ျပီးရင္ ေရခဲေပၚ ေဖ်ာ္ရည္ေလာင္းထည့္ျပီး သုံးေဆာင္ႏုိင္ပါျပီ။ 

Ref: Foodfood

84 Shares
Trend Myanmar Team မွ စီစဥ္တင္ဆက္ေသာ trend.com.mm တြင္ ေဖာ္ျပပါရွိေသာ သတင္းမ်ား၊ သတင္းေဆာင္းပါးမ်ား၊ ဘာသာျပန္ေဆာင္းပါးမ်ားကို မည္သည့္ facebook စာမ်က္ႏွာ ၊ website မ်ားတြင္မဆို ျပန္လည္ကူးယူ ေဖာ္ျပျခင္းကို ခြင့္မျပဳပါေၾကာင္း အသိေပး ေၾကညာအပ္ပါသည္။

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.