လက္ေပၚစြဲက်န္ေနတဲ့ ၾကက္သြန္ျဖဴအနံ႔ ေဖ်ာက္နည္း (၃) နည္း

unnamed.jpg
အိမ္ေနာက္ေဖး မီးဖိုေခ်ာင္ ၀င္ရတဲ့အခါ ၾကက္သြန္ႏႊာ၊ လွီးတာေတြအျပီး ၾကက္သြန္အနံ႕ေတြ လက္မွာ စြဲက်န္ပါလာတာ ေတာ္ေတာ္ေလး စိတ္ပ်က္စရာေကာင္းပါတယ္။ ဒါေပမယ့္ အဲ့ဒီစိတ္ပ်က္စရာေကာင္းတဲ့ အရာေတြကို ဖယ္ရွားပစ္ႏိုင္မယ့္ အင္မတန္ေကာင္းမြန္တဲ့ ဒီနည္းလမ္း (၃) ခုကို ေျပာျပေပးခ်င္ပါတယ္။
 
သံပုယိုုသီး 
သံပုယုိသီးက ဘယ္အစားအစာမဆုိ အရသာျဖည့္စြက္ေပးျခင္းအျပင္ အနံ႔အသက္ေတြကိုလည္း ထိေရာက္စြာ ဖယ္ရွားႏုိင္ပါတယ္။  သံပုယုိသီးကို ခလယ္ကေနခြဲျပီး လက္ေခ်ာင္းေတြေပၚ ပြတ္ေပးပါ။ ျပီးေတာ့ လက္ကုိ ေရေႏြးေႏြးေလးနဲ႔ ေဆးေၾကာသန္႔စင္ေပးရုံပါပဲ။ အနံ႔အသက္ေပ်ာက္သြားပါလိမ့္မယ္။ 
 
ေဆာ္ဒါနဲ႔ ပန္းသီးရွာလကာရည္ 
လက္ေခ်ာင္းေတြကို ပန္းသီးရွာလကာရည္ထဲ စိမ္ျပီး လက္ေခ်ာင္းမ်ားေပၚ ေဆာ္ဒါျဖဴးေပးပါ။ ေသခ်ာ ပြတ္တုိက္ျပီး ေရနဲ႔ ေဆးေၾကာပါ။ 
 
ဆပ္ျပာနဲ႔ ဇြန္း 
လုပ္ေဆာင္ရမွာက အျမဲလုပ္ေနက်အတုိင္း လက္ကို ဆပ္ျပာတုိက္ျပီး ေရစီးေအာက္မွာ ထားေပးရုံပါပဲ။ ဒါေပမယ့္ အခုအခ်ိန္မွာ ဇြန္းတစ္ေခ်ာင္း အသုံးျပဳရပါမယ္။ လက္ကို ဇြန္းနဲ႔ ပြတ္တိုက္ပါ။ အနံ႔အသက္ ေပ်ာက္သြားပါလိမ့္မယ္။ 
 
Ref:finelivingadvice
 
 
 
 
0 Shares
Trend Myanmar Team မွ စီစဥ္တင္ဆက္ေသာ trend.com.mm တြင္ ေဖာ္ျပပါရွိေသာ သတင္းမ်ား၊ သတင္းေဆာင္းပါးမ်ား၊ ဘာသာျပန္ေဆာင္းပါးမ်ားကို မည္သည့္ facebook စာမ်က္ႏွာ ၊ website မ်ားတြင္မဆို ျပန္လည္ကူးယူ ေဖာ္ျပျခင္းကို ခြင့္မျပဳပါေၾကာင္း အသိေပး ေၾကညာအပ္ပါသည္။

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.