လူတိုင္းကုိ service ေကာင္းေကာင္းနဲ႕အစားအေသာက္ေကာင္းေကာင္း စားေစခ်င္တဲ့အတြက္ Charm 66 ဆုိင္ေလးကို ဖြင့္လွစ္ျဖစ္ေၾကာင္းေျပာျပလာတဲ့ စိုင္းစည္တြမ္ခမ္းနဲ႕ေတြ႕ဆံုျခင္း

13820429_1774235292835381_840127213_n.jpg

စားသံုးသူေတြကုိ Service ေကာင္းေကာင္းနဲ႕အကင္ကုိမွ ဆန္းျပားစြာ စားခ်င္တဲ့ စားသံုးသူမ်ားအတြက္ သရုပ္ေဆာင္ ေမာ္လ္ဒယ္ စိုင္းစည္တြမ္ခမ္းက သူ႕သူငယ္ခ်င္းေတြနဲ႕ဇူလုိင္ ၁၄ ရက္ေန႕ကမွ ဖြင့္လွစ္လိုက္တဲ့ Charm 66 ဆိုတဲ့ဆုိင္ေလးနဲ႕မိတ္ဆက္ေပးပါရေစ။ အဆိုပါဆုိင္ကို ေတာင္အေမရိကမွာရွိတဲ့ ဘရာဇီးအကင္ဆုိင္မ်ား စတိုင္ျပင္ဆင္ထားၿပီး ရွားပါးတဲ့အသားမ်ားစြာရဲ႕ အကင္ေတြကို ရရွိႏုိင္တဲ့အျပင္၊ ဘူေဖး၊ ကိတ္၊ ပီဇာအစရွိတဲ့အရာမ်ားကုိ ပါျပင္ဆင္ေရာင္းခ်ထားတာကိုေတြ႕ေနရပါတယ္။ လတ္ဆတ္စြာ စားသံုးႏုိင္ေအာင္ခ်က္ခ်င္းကင္ေပးတဲ့အျပင္ Show Kitchen ပံုစံမ်ိဳးနဲ႕ပါ အဆိုပါဆုိင္ေလးကို ထူးျခားစြာျပင္ဆင္ထားတဲ့ အျပင္အဆင္မ်ားကို ဆန္းျပားစြာေတြ႕ေနရပါတယ္။ အစားအေသာက္ပိုင္းအျပင္ ကာရာအိုေကပါသီဆုိႏုိင္ေအာင္ျပင္ဆင္ေနတယ္လို႕သိရၿပီး သင့္တင့္မွ်တတဲ့ေစ်းႏႈန္းမ်ားနဲ႕၀န္ေဆာင္မႈေကာင္းေကာင္းကိုေပးေနတဲ့ Charm 66 ဆုိင္ေလးကိုေရာက္ရွိခုိက္ေမးျမန္းျဖစ္သမွ်ကေတာ့

-Charm 66 ဆိုတဲ့ ဆုိင္ေလး စဖြင့္ျဖစ္ပံုအေၾကာင္းေလးကို အရင္ေျပာျပေပးပါဦး။

ဆိုင္ဖြင့္တာက အစ္ကိုတို႕သူငယ္ခ်င္းေတြစုၿပီး ဖြင့္ျဖစ္တာေပါ့။ ၁၄ ရက္ေန႕ကစဖြင့္ျဖစ္တယ္။ အားလံုးၿပီးၿပီျပည့္စံုၿပီဆိုရင္ Grand opening ထပ္လုပ္ပါမယ္။ အဓိက အစ္ကိုတို႕ႏုိင္ငံျခားကို သြားလည္ေတာ့ အကင္ ဘာဘီက်ဴးဆိုင္ကိုလူေတာ္ေတာ္မ်ားမ်ားၾကိဳက္ၾကတယ္။ ဒါမ်ိဳးဆိုင္က ဒီမွာသိပ္မရွိဘူးေပါ့။ အသားေလးေတြ ကုိယ့္ဟာကိုယ္ယူလာၿပီး လာခုတ္တာေပါ့။ အ၀စားသူက ဘူေဖးလိုပဲေပါ့။ ကိုယ္တို႕လဲၾကိဳက္တယ္။ ကိုယ္သြားစားေတာ့စားလို႕ေကာင္းတာနဲ႕ဒီမွာဖြင့္ဖို႕ရည္ရြယ္ခဲ့တယ္။ သူတို႕မွာကမ်ိဳးစံုရွိတယ္။ ဂ်ပန္ဆို ရာကီနီကုတို႕ဘာတုိ႕၊ ကိုရီးယားကင္၊ ျမန္မာကင္၊ တရုတ္ကင္အစံုရွိတယ္။ ဒါကေတာ့ ေတာင္အေမရိကားစဆုိင္ဘရာေစးအကင္ေပါ့။ ဒီရန္ကုန္မွာက်ေတာ့ အဲ့ဒီလိုဆိုင္သိပ္မရွိေသးတာနဲ႕ အစ္ကိုတို႕ဖြင့္ဖို႕ရည္ရြယ္ခဲ့တယ္။ လုပ္ပံုေလးကလဲ ေပ်ာ္ဖို႕ေကာင္းတယ္။ သူကအ၀လဲစားရတယ္။ သီခ်င္းေလးေတြကလဲ ဘရာေစးသီခ်င္းေလးေတြနဲ႕ခုတ္တဲ့သူကလဲ ျမဴးျမဴးၾကြၾကြနဲ႕ခုတ္တယ္။ ၀ိုင္ေလးဘီယာေလးနဲ႕ေသာက္ရင္ေတာ့ ပုိေကာင္းတာေပါ့ေနာ္။ ေပ်ာ္ဖို႕ေကာင္းတယ္ေလ။ အဲ့ဒီေတာ့ကိုယ္တို႕လဲသေဘာက်တယ္။ အဲ့ဒီကတည္းက တင္ဖြင့္ခ်င္တယ္လို႕စိတ္ကူးၿပီး ကိုယ့္ဟာကုိယ္ဆိုင္ေလးဖြင့္ျဖစ္တယ္။ စားဖုိမွဴးေတြကေတာ့ ႏုိင္ငံျခားကေခၚထားတာပါ။

[[{“fid”:”17324″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_copyright[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{}}]]

-ဒီဆိုင္ေလးဖြင့္ဖုိ႕အတြက္ျပင္ဆင္မႈနဲ႕စီစဥ္မႈကေရာ အခ်ိန္ဘယ္ေလာက္ၾကာခဲ့လဲ။

တစ္ႏွစ္ခြဲေလာက္ေတာ့ၾကာတယ္။ ကုိယ္တို႕အေနနဲ႕အစအဆံုးလုပ္ရတာေပါ့။ ဒီမွာလဲမရွိေသးတဲ့အတြက္ စားဖိုမွဴးကလဲမရွိဘူး။ ဒီဟာနဲ႕ပတ္သက္တဲ့ဘာဆုိဘာမွမရွိတဲ့အတြက္ အကုန္လံုးကအစကေနအဆံုးစီစဥ္ရတယ္။ ျပင္ဆင္ရတယ္။ ဘာမွမရွိတဲ့ေနရာကေနဒီဆုိင္ေလးျဖစ္လာဖုိ႕အတြက္ကိုယ္တို႕တစ္ႏွစ္ေက်ာ္ေလာက္ၾကာခဲ့ပါတယ္။

-ဒီဆိုင္မွာရႏုိင္တဲ့အစားအစာေတြကိုလဲသိခ်င္ပါတယ္။

အဓိကက အကင္ေပါ့။ အကင္ကုိမွမ်ိဳးစံုေပါ့။ အကင္စက္ေတြကအစကုိယ္တုိ႕ႏုိင္ငံျခားကပဲသြင္းတယ္။ ဒီမွာတစ္ခါတည္းကုိယ္တို႕လုပ္တာကိုသူတို႕ျမင္ရတယ္။ Show Kitchen ေပါ့။ အထဲကိုၾကည့္လို႕ရတယ္။ ၿပီးေတာ့ ပူပူေႏြးေႏြးစားလို႕ရတယ္။ ေတာင္အေမရိကကေတာ့ အဓိကအမဲသားစားတဲ့အတြက္အမဲသားကင္အဓိက၊ ေနာက္သိုးသားပါမယ္။ ၀က္သား၊ ၾကက္သား၊ ငါးအျပင္ ပင္လယ္စာေတြပါမယ္။ ၿပီးရင္ အသီးေတြပါမယ္။ ေနာက္အလယ္မွာ ဘူေဖးဘားပါမယ္။ အဲ့ဒီမွာ အသုပ္အျပင္စပါကတီတို႕ဘာတို႕ပါတယ္။ ေနာက္ဘားပါတယ္။ အခ်ိဳပြဲပါတယ္။ ကိတ္တို႕ပီဇာတို႕ေပါ့။ အဲ့ဒါေတြကေတာ့ အခုဆုိင္ဖြင့္ကာစဆုိေတာ့ ျပင္ဆင္ေနတုန္းေပါ့။ ေနာက္ပုိင္းမွာပါလာမယ္။ Drink ကလဲ ဘရာဇီး စတုိင္ေကာ့လ္ေတး ၊ ဘီယာ၊ ၀ိုင္ပါပါမယ္။

-အခန္းေလးေတြျပင္ဆင္ထားတာကေရာ ဘယ္လိုစိတ္ကူးမ်ားနဲ႕လဲ။

အခန္းက ငါးခန္းပါတယ္။ တစ္ခန္းကို ဆယ္ေယာက္ဆန္႕တယ္။ အခန္းၾကီးဆို အေယာက္ႏွစ္ဆယ္ေလာက္ဆန္႕ပါတယ္။ ဒီမွာလာၿပီး Meetingလုပ္ခ်င္တာတို႕၊ မိသားစုနဲ႕သီးသန္႕ခန္းေလးမွာစားခ်င္တာတုိ႕သူငယ္ခ်င္းေမြးေန႕ပြဲလုပ္ခ်င္တာတို႕ဘာတုိ႕ေပါ့။ အားလံုးအဆင္ေျပဖို႕အတြက္စီစဥ္ေပးထားတယ္။ အခန္းခကေလာေလာဆယ္မယူပါဘူး။ ဇူလုိင္လကို စဖြင့္တဲ့အတြက္မိုးရာသီပရိုမိုးရွင္းအေနနဲ႕ေပးထားတယ္။ ကိုယ္တို႕မယူဘူး။ ေနာက္လေတြမွစယူပါမယ္။

[[{“fid”:”17325″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_copyright[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{}}]]

-သီခ်င္းဆိုခန္းေလးေတြလဲလုပ္ထားတာမ်ိဳးေတြ႕ရတယ္ေနာ္။

ကိုယ္တုိ႕ကသံုးထပ္ဆိုေတာ့ သီခ်င္းဆိုတဲ့အခန္း ၁၁ခန္းေလာက္လုပ္ထားတယ္။ ဒီေအာက္မွာလာစားရင္း သီခ်င္းေတြဘာေတြဆုိခ်င္ရင္ တျခားေနရာကို ပြဲမဆက္ရေအာင္ဒီမွာပဲ တစ္ခါတည္းအဆင္ေျပေအာင္အခန္းေလးေတြထည့္ေပးထားပါတယ္။

-အစားအေသာက္ေစ်းႏႈန္းကိုေရာ ဘယ္လုိသတ္မွတ္ထားလဲ။

ေလာေလာဆယ္ကေတာ့ တစ္မ်ိဳးပဲသတ္မွတ္ထားတယ္။ ေနာက္ပိုင္းေတာ့ ႏွစ္မ်ိဳးသတ္မွတ္ပါမယ္။ သက္သက္လြတ္သမားအတြက္ တစ္မ်ိဳး၊ အသားသမားအတြက္တစ္မ်ိဳးေပါ့။ အခုေလာေလာဆယ္ေတာ့ အသားနဲ႕အ၀စားကုိ ေဒၚလာ ႏွစ္ဆယ့္ရွစ္ခြဲ သတ္မွတ္ထားပါတယ္။ ဒါေပမဲ့ပရိုမိုးရွင္းကာလျဖစ္တဲ့အတြက္ ဒီတစ္လကို ၃၀ ရာခုိင္ႏႈန္း ေလွ်ာ့ေပးပါတယ္။ တကယ္တမ္းတြက္ရင္ ေဒၚလာ၂၀ေလာက္ပဲက်ပါမယ္။ အသားေတြကအစ ႏုိင္ငံျခားကပဲသြင္းတယ္။ အဲ့ဒါကို ေဒၚလာ ၂၀ေလာက္နဲ႕ရမယ္။ အသားမစားတဲ့သူက်ေတာ့ တစ္၀က္ေစ်းေလာက္ပဲ ယူပါမယ္။ ကေလးေတြအတြက္က်ေတာ့လဲ အရြယ္နဲ႕အလိုက္ေပါ့။ အရမ္းငယ္ရင္မေကာက္ဘူး။ စားႏုိင္တဲ့အရြယ္ဆိုရင္ေတာ့ ကေလးေစ်းယူပါတယ္။ အမ်ားၾကီးေတာ့မယူပါဘူး။ အဓိကကေတာ့ လူေတြဒီအစားအေသာက္ကဘာလဲဆိုတာသိသြားေအာင္ရယ္၊ ဒီအစားအေသာက္နဲ႕ရင္းႏွီးသြားေအာင္ရယ္ သူတို႕ကိုစားေစခ်င္တဲ့ေစတနာနဲ႕ပါ။ ျမန္မာပါးစပ္နဲ႕လဲလုိက္ပါတယ္။

-Charm 66 ဆိုၿပီးေပးျဖစ္ခဲ့တာကေရာ ဘယ္လိုေၾကာင့္မ်ားလဲ။

နာမည္က ကိုယ့္နာမည္နဲ႕ကိုုယ္ေပါ့။ ဟိုကနဲ႕မတူပါဘူး။ အဓိက Charm လို႕ေပးျဖစ္တာက သူကခန္႕ညားတယ္။ ဆြဲေဆာင္မႈရွိတယ္။ ကၽြန္ေတာ္တို႕ေနရာေလးကိုဆြဲေဆာင္မႈရွိတဲ့ေနရာေလးတစ္ခုအေနနဲ႕ေပးျဖစ္ခဲ့တာပါ။

-လုပ္ငန္းေတြအမ်ားၾကီးထဲကမွ စားေသာက္ကုန္ဖက္ကုိဘာ့ေၾကာင့္ေရြးခ်ယ္ျဖစ္တာလဲ။

အစားအေသာက္လဲ၀ါသနာပါတယ္။ လူတိုင္းကလဲအစားအေသာက္ကိုၾကိဳက္ၾကတယ္။ ကၽြန္ေတာ္တုိ႕ကသူမ်ားေတြထက္စာရင္ Service ေကာင္းေကာင္းေလးေပးခ်င္တယ္။ ကၽြန္ေတာ္တို႕လဲသိသေလာက္ေလးဒီကလူေတြကို Service ေပးခ်င္တယ္။ ႏုိင္ငံျခားေတြသြားတယ္။ ေလ့လာတယ္။ ျမင္တဲ့ဟာေလးေတြကုိ ကိုယ့္ဆိုင္မွာျပန္အသံုးခ်တာမ်ိဳးရွိတယ္။ သူငယ္ခ်င္းထဲမွာလဲ အစားအေသာက္နဲ႕ပတ္သက္တာေတြပဲ လုပ္ၾကတယ္။ ဒီထဲကပါတနာတစ္ေယာက္ဆုိ ဒီနားမွာေဟာ့ေပါ့ဆုိင္ ဖြင့္ထားတယ္။ အဲ့ဒီေတာ့ အစားအေသာက္နဲ႕ပတ္သက္လို႕အိုင္ဒီယာရတာနဲ႕ ဖြင့္ျဖစ္ခဲ့တယ္။ ေနာက္ပိုင္းလဲ အမ်ားၾကီးေနရာစံုဖြင့္ႏုိင္ေအာင္ၾကိဳးစားသြားမယ္။ လူတိုင္းကို အစားအေသာက္ေကာင္းေကာင္းေလးစားေစခ်င္တယ္။ Service လဲေပးခ်င္တယ္။ အဲ့ဒါေၾကာင့္လုပ္ျဖစ္ခဲ့တာပါ။

-ဒီအလုပ္ကအစ္ကို႕ရဲ႕ပထမဆံုးစီးပြားေရးလုပ္ငန္းလား။

ဆိုင္ဆိုရင္ေတာ့ဒါကပထမဆံုးေပါ့။ ေက်ာင္းကေဆးေက်ာင္းၿပီးတာဆုိေတာ့ ေဆးခန္းေတာ့ ထုိင္ဖူးတယ္ ။ နယ္မွာလဲ ကိုယ္ပုိင္ေဆးရံုေဆးေပးခန္းေလး ဖြင့္ထားတဲ့ အတြက္ သြားေတာ့ၾကည့္ရတာေပါ့ေနာ္။ ရန္ကုန္မွာေဆးနဲ႕ပတ္သက္ၿပီး ကူညီလုိ႕ရရင္ကူညီတယ္။ ပရဟိတအလုပ္ေလးေတြလဲ လုပ္ျဖစ္တယ္။ မိတ္ေဆြေတြေနမေကာင္းရင္သြားကုေပးျဖစ္တယ္။ အခုဒီဆုိင္မွာ ပါတနာပါတဲ့ကိုယ့္သူငယ္ခ်င္းကိုအိုက္လဲဆရာ၀န္ပဲ။ ေနာက္ဟိုစပ္စပ္ဒီစပ္စပ္လုပ္ျဖစ္တယ္။

-ဒီဆုိင္မဖြင့္ခင္ေလ့လာမႈအေနနဲ႕ဘာေတြလုပ္ျဖစ္ခဲ့လဲ။

ႏုိင္ငံျခားသြားတယ္။ ဆုိင္ေတြေလွ်ာက္ေလ့လာတယ္။ ေလွ်ာက္စားၾကည့္တယ္။ ကိုယ့္ျပည္တြင္းကဆုိင္ေတြလဲသြားစားၾကည့္တယ္။ အဓိကေနရာစံုေအာင္သြားစားၾကည့္တယ္။ သူတို႕ဘယ္လုိService ေပးတယ္ဆုိတာကုိေလ့လာတယ္။ လမ္းေဘးဆုိင္ေရာ၊ ဆိုင္ၾကီးေရာ ၊ နာမည္ရေနတဲ့ဆုိင္ေတြေရာ အားလံုးကို သြားစားၾကည့္ျဖစ္ပါတယ္။ အားလံုးဆီကေလ့လာပါတယ္။

-ဆိုင္ဖြင့္ခ်ိန္ေလးကိုလဲသိခ်င္ပါတယ္။

အခုကေတာ့ ညေန ငါးနာရီခြဲကေန ၁၀နာရီခြဲထိပါ။ ေနာက္ပိုင္းေတာ့ မနက္စာနဲ႕ေန႕လည္စာပါ ပါေအာင္လုပ္သြားပါမယ္။ အခုကေတာ့ ဒင္နာတစ္မ်ိဳးပဲဖြင့္ထားပါေသးတယ္။

-ဆိုင္လိပ္စာေလးကိုလဲ မိတ္ဆက္ေပးပါဦး။

အမွတ္ ၆၆ ၊ ေ၀ဇယႏၱာလမ္း၊ ေတာင္ဥကၠလာပျမိဳ႕နယ္ ၊ ရန္ကုန္ျမိဳ႕ပါ။

0 Shares
Trend Myanmar Team မွ စီစဥ္တင္ဆက္ေသာ trend.com.mm တြင္ ေဖာ္ျပပါရွိေသာ သတင္းမ်ား၊ သတင္းေဆာင္းပါးမ်ား၊ ဘာသာျပန္ေဆာင္းပါးမ်ားကို မည္သည့္ facebook စာမ်က္ႏွာ ၊ website မ်ားတြင္မဆို ျပန္လည္ကူးယူ ေဖာ္ျပျခင္းကို ခြင့္မျပဳပါေၾကာင္း အသိေပး ေၾကညာအပ္ပါသည္။

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.