ဖရဲသီး ရင့္မရင့္ ဒီအခ်က္ (၃) ခ်က္ျဖင့္ သိႏုိင္

067b1bbf-60f2-4a66-9ced-6b77f30442d8.jpg
ဖရဲသီးရဲ႕ အစိမ္းေရာင္ အခြံထူထူေလးက အသီးရဲ႕ အတြင္းဘက္ အေျခအေနေကာင္းမေကာင္း သိႏုိင္ဖုိ႔ မွန္းဆရ ခက္ခဲေစပါတယ္။  ဖရဲသီးတစ္လုံးကို စားဖုိ႔ အဆင္သင့္ျဖစ္မျဖစ္ သိေစမယ့္အခ်က္ေတြကေတာ့ 
 
၁။ အကြက္ ရိွမရိွရွာပါ 
ဖရဲသီးတစ္လုံးကို ခြဲစားဖုိ႔ အသင့္ျဖစ္မျဖစ္ သိေစတာက အခြံေပၚက အကြက္ေလးပဲ ျဖစ္ပါတယ္။ ေကာင္းမြန္တဲ့ ဖရဲသီးတစ္လုံးမွာ အခြံေပၚ အဝါေဖ်ာ့ေရာင္ အကြက္ တစ္ခုရိွေနပါလိမ့္မယ္။ အဲဒါဟာ ရင့္မွည့္ဖုိ႔ရန္အတြက္ ေျမၾကီးေပၚကေန ေနပူဒဏ္ခံခဲ့ရတဲ့ အေျခအေနကို ညႊန္ျပပါတယ္။ အခြံေပၚမွာ အဝါေရာင္အမွတ္အသားမရိွပါက သတိထားပါ။ 
 
၂။ အေလးခ်ိန္စီးမစီး စစ္ေဆးပါ 
ဖရဲသီးေကာင္းတစ္လုံးရဲ႕ ေနာက္လကၡဏာတစ္ရပ္က အေလးခ်ိန္ျဖစ္ပါတယ္။ အဲဒီဖရဲသီးကို ေကာက္ကိုင္လုိ႔ မ်က္မွန္းထက္ ပိုေလးေနရင္ ဒါ ေကာင္းတဲ့ လကၡဏာတစ္ခုျဖစ္ပါတယ္။ အေလးခ်ိန္ပိုစီးေလ၊ ပိုေကာင္းေလပါပဲ။ 
 
၃။ ေခါက္ၾကည့္ပါ 
တျခားသစ္သီးသည္ေတြဆီကေန မ်က္ေစာင္းထိုးခံရႏုိင္ပါတယ္။ ဒါေပမယ့္ ဖရဲသီးရဲ႕ အသံေလးနားေထာင္ၾကည့္ပါ။ အသာေလးေခါက္နားေထာင္ၾကည့္လုိ႔ လုႈိဏ္သံပါရင္ အေျခအေနေကာင္းတဲ့ သေဘာျဖစ္ပါတယ္။  
 
Ref:huffingtonpost
 
0 Shares
Trend Myanmar Team မွ စီစဥ္တင္ဆက္ေသာ trend.com.mm တြင္ ေဖာ္ျပပါရွိေသာ သတင္းမ်ား၊ သတင္းေဆာင္းပါးမ်ား၊ ဘာသာျပန္ေဆာင္းပါးမ်ားကို မည္သည့္ facebook စာမ်က္ႏွာ ၊ website မ်ားတြင္မဆို ျပန္လည္ကူးယူ ေဖာ္ျပျခင္းကို ခြင့္မျပဳပါေၾကာင္း အသိေပး ေၾကညာအပ္ပါသည္။

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.