အခ်ိန္၁၀မိနစ္တည္းနဲ႔ အရသာရွိတဲ႔ေခ်ာကလက္ကိတ္မုန္႔ေလးလုပ္စားရေအာင္

Shares 68


Chocolate Brownies
ေထာပတ္ ၁၅၀ဂရမ္
သၾကားမပါတဲ႔ Cocca ေပါင္ဒါမွဳန္႔ ၆၅ ဂရမ္
သၾကား ၂၀၀ဂရမ္
ၾကက္ဥ ၂လံုး
ဗနီလာလက္ဖက္ရည္ဇြန္းတစ္ဇြန္း
ဂ်ံဳ ၁၀၀ဂရမ္
ျပဳလုပ္ပံုကေတာ့ ေထာပတ္ေတြကိုအရည္ေပ်ာ္ေအာင္မိုက္ခရိုေ၀႔ဗ္ထဲမွာစကၠန္႔သံုးဆယ္ေလာက္ထည့္ထားပါ။အရည္ေပ်ာ္သြားရင္ သၾကား၊ေပါင္ဒါနဲ႔ဗနီလာတစ္ဇြန္းရယ္ကိုထည့္ျပီးေမႊပါ။ျပီးရင္ၾကက္ဥကိုေဖာက္ထည့္ပါ။ဂ်ံဳကိုလည္းထည့္ျပီးသမေအာင္ေရာေမႊပါ။ျပီးရင္ေတာ့ အပူခိ်န္အျမင့္ဆံုးေပးျပီး ၅မိနစ္ေလာက္ထားျပီးရင္ ေခ်ာကလက္ဘေရာင္နီကိုစားလို႔ရပါျပီ။


Chocolate Cake
ဂ်ံဳ ၁၀၀ ဂရမ္
ေခ်ာကလက္ ၁၀၀ ဂရမ္
သၾကား ၁၀၀ ဂရမ္
ေထာပတ္ ၅၀ ဂရမ္
ၾကက္ဥ ၃ လံုး
မုန္႔ဖုတ္ဆိုဒါလက္ဖက္ရည္ဇြန္းတစ္ဇြန္း
ႏ်ဴတယ္လာ ခရားတစ္လံုး (ေခ်ာကလက္ရည္)
ျပဳလုပ္ပံုကေတာ့
ေထာပတ္နဲ႔ေခ်ာကလက္ကိုေရာျပီးအပူေပးထားပါ။ၾကက္ဥကိုသၾကားထည့္ျပီးသၾကားေပ်ာ္တဲ႔အထိေခါက္ပါ၊ျပီးရင္ ဂ်ံဳမႈန္႔ေတြထည့္ေမႊပါ။ေခ်ာကလက္နဲ႔ေထာပတ္ေပ်ာ္ရည္ကိုခ်လိုက္ျပီး ေမႊထားတဲ႔ၾကက္ဥေတြထဲကိုေရာထည့္ပါ။ျပီးရင္မုန္႔ဖုတ္ဆိုဒါကိုထည့္ပါ။အကုန္လံုးျပီးသြားျပီဆိုရင္ေတာ့ မိုက္ခရိုေ၀ဗ့္ထဲကိုထည့္ျပီးအပူခ်ိန္ျမွင့္ထားပါ။ငါးမိနစ္ေလာက္ထားျပီးရင္ခ်လို႔ရပါျပီ။ခ်ျပီးေတာ႔မွေခ်ာကလက္ရည္ကိုအေပၚကေန ျဖန္းလုိက္ပါ။အရသာရွိတဲ႔ေခ်ာကလက္ကိတ္မုန္႔ေလးကို စားလုိ႔ရပါျပီ။

Shares 68
Trend Myanmar Team မွ စီစဥ္တင္ဆက္ေသာ trend.com.mm တြင္ ေဖာ္ျပပါရွိေသာ သတင္းမ်ား၊ သတင္းေဆာင္းပါးမ်ား၊ ဘာသာျပန္ေဆာင္းပါးမ်ားကို မည္သည့္ facebook စာမ်က္ႏွာ ၊ website မ်ားတြင္မဆို ျပန္လည္ကူးယူ ေဖာ္ျပျခင္းကို ခြင့္မျပဳပါေၾကာင္း အသိေပး ေၾကညာအပ္ပါသည္။

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *